За нас


Ние сме последователи на д-р Бах и вярваме в съвършенството на природата и силата на позитивното. Енергийният заряд е в основата на вярата. Именно вярата в градивното добро начало ни събра като екип във фирма ”ФЛОРЕСАНС”.

   Ние сме убедени, че с помощта на красотата на цветята и силата на слънцето, концентрирана в тях, ще можем да помогнем на всеки човек да намери в себе си потенциал да се справи и да надмогне емоционалната дисхармония, в която е попаднал. Животът е многопластов. Динамиката на обстоятелствата ни поднася разнолики предизвикателства и ни заварва в различни състояния, като ни причинява ту добро или нещо различно от очакваното.

   От всяка ситуация има изход, при всяка криза има хоризонт. Нашият екип от специалисти е готов да Ви помогне. Важно условие е да имате нагласата да погледнете нещата, желание за промяна и постоянство за да успеете. Споделете с нас вашите тревоги, причините за душевните Ви терзания, особеностите в характера или привички, които бихте искали и силно желаете да промените. Ние ще Ви предложим решение. Нещо различно от традиционен фармацевтичен продукт.

   Това са цветните еликсири на д-р Бах. Всеки един от 38-те единични цветни еликсири е за определен тип характер и душевно състояние. В описанието им всеки може да открие частица от своята индивидуалност или настоящ проблем.

   Изхождайки от така наречената ”азбука”, са разработени готови комбинации от единични цветни еликсири за състоянията, в които попада съвременния човек при сблъсъка с проблемите на ежедневието. Но всеки е личност със своите особености. Условията и средата, в която се намира всеки и комплекса от проблеми, причина за състоянието му, са уникални. Ето защо ние предоставяме възможност да бъде приготвена от нас индивидуална комбинация от единични цветни еликсири, която да помогне на Вас. Имайки насреща Вашето доверие и откровеност, разчитайте на нашата дискретност, и заедно ще можем да Ви предложим индивидуална помощ в конкретната ситуация и в подходящия момент.

   За да почувствате отново себе си и да можете да припознаете отново хармонията и душевния комфорт.