Доставка и плащане

Срок и цена на доставка

Срокът за доставяне на стоки, поръчани през интернет магазина Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах, е два работни дни. Цената на доставка в рамките на Република България е  съгласно таксата обявена при оформяне на поръчката и изпратена по електронна поща на клиента. В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, операторът на Флоресанс ЕООД е длъжен да уведоми клиента за това и да посочи нова дата на доставка.  

Условия и начини на плащане

Ползвателят може да заплати цената на поръчана от онлайн магазина стока, като използва по свой избор един следните начини:

”Наложен платеж”: стоката се заплаща при доставка.

Плащане с банкова карта: картите, които се приемат за разплащане са MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, като карти V PAY и MasterCard Electronic се приемат само, ако са регистрирани за участие в схемите за онлайн автентификация Verified by Visa или Mastercard SecureCode. Вашата карта трябва да е отворена от банката издател за трансакции в Интернет.

ePay.bg: от регистрирани в ePay потребители.

Банков превод.


Доставка на стока

Клиентът получава стоката от служител на куриерската компания, с която Флоресанс ЕООД е сключила договор. Клиентът е длъжен да провери съдържанието на пратката преди да заплати дължимата сума по  „Наложен платеж”.

Връщане на стока

Клиентът има право да върне закупена от него стока от интернет магазина Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах в срок от 14 /четиринадесет/ дни от доставката. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид. В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 30 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него в Декларация – свободен текст. В случай на връщане на стока и рекламация от страна на клиента, той е длъжен да се обади на телефон 0882 105 342 на Флоресанс ЕООД и да посочи номера на фактурата за покупка на стоката. Операторът посочва адреса, на който клиента да върне стоката. Връщането може да се осъществи само в работни дни между 10:00-17:30 ч. Разходите за доставка на върнатата стока са за сметка на клиента.

За целите на настоящите общи условия, „потребител” е всеки, който осъществява достъп чрез Интернет до Интернет страницата Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах Интернет магазинът е собственост на Флоресанс ЕООД; ЕИК 201706252. За контакт: + 359 882 105 342

Със зареждане на Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах всеки един потребител приема и има задължение да спазва настоящите Общи условия за цялото време на ползване на страницата, от първоначалното зареждане до напускането на Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах

Освен ако в тези общи условия изрично не е посочено друго, информацията, публикувана на Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах, е собственост на Флоресанс ЕООД. Забранено е копирането, предаването, разпространението и съхраняването на част или на цялото съдържание, публикувано на Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах, без изричното писмено съгласие на Флоресанс ЕООД. Потребителите имат право да разглеждат и да отпечатват извадки от Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах за своя лична употреба.

Посещението и разглеждането на Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах не изисква регистрация от потребителите. За ползване на определени услуги, предлагани на Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах може да се изисква регистрация. Сайтът автоматично информира потребителите в какви случаи се изисква регистрация за ползване на услуги, предлагани на Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах.

Със зареждане на Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах, потребителят се съгласява, че Флоресанс ЕООД може да съхранява и обработва в лог-файловете на сървъра Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах данни за посещението му на сайта (IP адрес, cookies и т.н.), за да идентифицира потребителя и да удостовери началото на ползване на Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах, съответно съгласието на потребителя с настоящите общи условия.

Флоресанс ЕООД е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни, регистриран в регистъра на администраторите на лични данни, поддържан от Комисията за защита на личните данни. Флоресанс ЕООД събира и обработва лични данни при спазване на изискванията на Закона за защита на личните данни.

Цените на стоките и услугите, описани на Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах, са с ДДС. Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах си запазва правото по всяко време да променя цените без предварително уведомление, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовото представяне на продуктите, както и промяна на техния дизайн.

Флоресанс ЕООД има право по всяко време да променя съдържанието на Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах и настоящите общи условия за ползването му, без да има задължение за предварително уведомяване на потребителите за промените. Изменените общи условия за ползване на Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах се публикуват на Цветни есенции и аромати - Цветята на д-р Бах и са достъпни за всички потребители.

Всички обявени цени на продукти са с включен ДДС