ИДЕИ ФИКС

29.30лв.

Препоръчва се: при фобии, вманиачаване, фиксиране върху даден проблем (напр. при хипохондрия, стерилитет и др.). За тези, които страдат от натрапчиви мисли и робуват на мании. Възстановява душевния мир, отваря ни за нови възможности.

Страдате от фикс идеи? Фикс идеите са натрапчиви мисли, които ви обсебват до такава степен, че не сте способни да мислите за нищо друго или свързвате всичко, което ви се случва и заобикаля с обекта на вашата фиксация. Това може да бъде притежаването на луксозна вещ или скъп автомобил, отслабване или придобиване на съвършен външен вид, сбъдване на някаква особено съкровена за вас мечта и т. н. Ако разпознавате себе си в това описание, трябва да знаете, че се нуждаете от фикс идеи лечение. Колкото и да не ви се вярва, наличието на фикс идеи ще навреди на нормалния ви начин на живот и може да се окаже проблем при личните и професионални контакти. Без добро лечение на фобии с капките на д-р Бах рискувате да си навлечете неприятности. Това може да стане причина да загубите работата или любимия човек. Не искате това да се случи с вас, нали? За да не срещате пречки в живота си и да не ви се налага постоянно да се люшкате в емоционални крайности, вие можете да употребявате капките по указаната схема. Това е лесно и не може да ви навреди, напротив, доказано е че помага. Те са създадени специално за хора с вашите оплаквания и наистина действат. Лечението на фиксиране върху даден проблем може да отнеме известно време, но резултатът и облекчението при употреба на капките ще усетите веднага. Те са предназначени за хора, които имат фобии, склонни са към вманиачаване, фиксиране върху проблеми и за тези, които страдат от различни мании. Възстановяването на душевния мир може да ви помогне да промените съдбата си, да се реализирате в личен и професионален план, да сбъднете мечтите си и да покорите нови хоризонти. Всичко това може да ви посочи правилната пътечка към личното щастие и една житейска промяна в положителна насока. Дайте си шанс и се доверете на капките на Бах против идеи фикс, които са създадени да ви помогнат и балансират.

Състав

Оригинално био-бренди (99,6%) 40% vol и екстракти от диворастящи цветя 0,4% (1/250): Бук, Цикория, Джел, Скална вода, Лоза, Хотония, Върба.

 

Употреба

Разтворете 4 капки от еликсира в чаша вода или 12 капки от еликсира в бутилка от 1 литър. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.