АНТИСТРЕС КАПКИ

29.30лв.

За хиперактивни хора, живеещи под напрежение. Връща спокойствието, релаксира. Спрей анти-стрес: за впръскване под езика за по-бързо действие. Предлага се под две форми – спрей и капки. Препоръчва се: при преумора, напрежение, нервност, преработване, хипертония, хроничен стрес.

Стресирани ли сте? Съвременното натоварено с отговорности ежедневие ни поднася най-различни неприятни изненади, които често предизвикват напрежение, което се отразява на нашето психическо и физическо състояние. Животът в градската джунгла ни прави напрегнати, стресирани, забързани и тревожни. Всичко това води до сериозен стрес и често се задълбочава до депресивни състояния. Динамичните градски хора, които не искат да допускат цялото това напрежение да влияе на живота и работата им, търсят ефикасен начин да се справят с тези проблеми. За съжаление често посягането към медикаменти за овладяване на стреса не е удачно решение поради факта, че те имат прекалено много странични ефекти. Ако и вие сте от хората, които държат на това да се справят по най-добрия начин със ежедневния стрес, можете да се възползвате от антистрес капките на д-р Бах. Те са плод на шест годишни задълбочени проучвания от страна на английския доктор Едуард Бах, който използва лечебната сила на растенията и създава капки, лекуващи стрес, депресия, напрежение. На база на 38 цветни есенции може да се повлияе на хора в тежки състояния и да се постигне премахване на стрес. Доктор Бах работи на принципа на това, че към всеки отделен пациент трябва да се подхожда индивидуално и да се прилага специално лечение, особено когато става въпрос за лечение на стрес. Друг успешен способ, по който докторът работи е на основата на динамизиране на слънчевата енергия. Когато човек изпитва душевен и физически дискомфорт е съвсем естествено да търси облекчение и решение на проблема. От уравновесяването на психическото състояние на пациента зависи как той ще продължи своя житейски път и как ще се реализира в личен и професионален план. Често обаче депресия лечение е бавен и труден процес, който изисква професионална помощ и съпътстваща терапия. Този процес изисква отдаденост от страна на специалиста, провеждащ лечението, голяма подкрепа от семейството и приятелите, мотивация и воля да се излезе от това състояние. С помощта на капките на доктор Бах вие можете да бъдете сигурни,че сте взели навременни антистрес мерки.

Състав

Състав: оригинално био-бренди (99,6%) 40% vol и екстракти от диворастящи цветя 0,4% (1/250): Камшиче, Слабонога, Дъб, Бял див кестен, Бор, Дива ябълка, Върбинка.

Употреба

Разтворете 4 капки от еликсира в чаша вода или 12 капки от еликсира в бутилка от 1 литър. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.