БЕЗСЪНИЕ

29.30лв.

При проблеми със съня. Възстановява нормалния сън. Препоръчва се: за улесняване на заспиването и предотвратяване на честото събуждане.

Страдате от безсъние? Спокойният и пълноценен сън е изключително важен за самочувствието, здравето и добрия външен вид на всеки човек. Независимо от това, с какво точно се занимавате, след работния ден вие се нуждаете от добра почивка. Сънят е важен както за хората, чиято професия изисква изцяло физически усилия, така и за тези, които полагат предимно умствен труд. През нощта вашето тяло трябва да се възстанови по най-добрия начин, а това не може да се случи без достатъчно сън. Казват, че безсънието е проблем на нашето съвремие. Все повече хора днес страдат от болести на съня – инсомния, безсъние, неспокоен сън. Ако и вие сте загубили спокойния сън, със сигурност се чувствате по-уморени от всякога. Хората, страдащи от безсъние са неспокойни, нервни и избухливи. Липсата на сън води до редица заболявания и задължително трябва да бъде лекувана. При консултация със специалист, вие ще получите съвети и препоръки за начините, по които трябва да протече вашето лечение. Една от алтернативите на медикаментите за сън, които често водят до привикване и имат странични ефекти са капките за безсъние на доктор Бах. Те се препоръчват при хора, които заспиват трудно и се будят по няколко пъти на вечер. С употребата на тези капки, вие ще укрепите вашия сън, ще се почувствате значително по-спокойни и по-свежи, ще подобрите цялостното си физическо състояние. Те могат да ви съдействат, за да се погрижите за своя спокоен и пълноценен сън. За да поемете предизвикателствата на новия ден и да се справите с натоварената си седмична програма, вие се нуждаете от лечение на безсъние. Често лекарите предписват едни и същи лекарства при определени симптоми. Тъй като всеки пациент е различен, не бива да се прилага само едно и също лечение. За да има успешен лечебен процес е нужно да се вземе в предвид всяка една индивидуална особеност на пациента. Профилът на личностните особености и психическата устойчивост на страдащия от проблеми със съня са от значение при лечение с капките на д-р Бах.

Състав

Оригинално био-бренди (99,6%) 40% vol и екстракти от диворастящи цветя 0,4% (1/250): Гарвански лук, Червен див кестен, Бял див кестен, Трепетлика, Върбинка.

Употреба

Разтворете 4 капки от еликсира в чаша вода или 12 капки от еликсира в бутилка от 1 литър. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.