ДИВА ЯБЪЛКА / MALUS PUMILA

18.60лв.

За тези, които се чувстват омърсени и желаят да се пречистят. За тези, които дълго разсъждават върху маловажни подробности. Пречистващо лекарство. Помага да видим нещата в перспектива.

Това е лек за пречистване за тези, които не се чувстват съвсем чисти. Често това е нещо, което на пръв поглед е незначително. Понякога може да има и по-сериозна причина (заболяване), на което те почти не обръщат внимание, в сравнение с единственото нещо, върху което те се съсредоточават. И в двата случая, те се грижат да се избавят от този частен случай, който е заел цялото им мислене и им изглежда, че най-важното нещо е да се грижат за него. Ако лечението се провали (не е успешно), те се отчайват. В качеството си на дезинфектант, този лек почиства рани, за които пациентът вярва, че са подлютени и раздразнени и иска да се освободи от тях. Моно екстракт от Дива ябълка можеда го откриете в продуктите: Анти-стрес, Либидо, Зависимости, Детокс и За жената.

Състав

Комбинация от единични био-еликсири получени като воден екстракт от цветовете на диворстящи растения от екологично чисти райони без битово, животинско или индустриално замърсяване.

Състав: екстракти от диворастящи цветя 0,4%<

Употреба

Разтворете 4 капки от еликсира в чаша вода или 12 капки от еликсира в бутилка от 1 литър. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.