ВЪРБА (ЖЪЛТА) / SALIX VITELLINA

18.60лв.

Ако сте неудовлетворени, огорчени и обидени, склонни към самосъжаление и убедени, че сте жертва на несправедливост. Помага да приемем ситуацията и да се справим със ставащото, възвръща опрощението.

За тези, които са преживяли злополучие (нещастие), сблъскали са се с жестоката неволя или са претърпели обрати в живота. Приемат ги болезнено, но без да се оплакват и окайват, нито пък да таят ненавист и злопаметност в себе си, защото за тях има стойност само успехът (постигнатото). Те са тъжни и печални, считайки (приемайки), че това което им се е случило е несправедливо и че те не го заслужават. Често те губят интерес, оттегчават се и не харесват това, което преди ги е радвало, и от което са били удовлетворени.

Състав

Комбинация от единични био-еликсири получени като воден екстракт от цветовете на диворстящи растения от екологично чисти райони без битово, животинско или индустриално замърсяване.

Състав: екстракти от диворастящи цветя 0,4%<

Употреба

Разтворете 4 капки от еликсира в чаша вода или 12 капки от еликсира в бутилка от 1 литър. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.