КАМШИЧЕ / AGRIMONIA EUPATORIA

18.60лв.

Нещо Ви мъчи или се чувствате „не на място”, но го криете зад „каменно лице”. Страдате, но настоявате, че всичко е наред. Помага да общувате с околните и да изразявате чувствата си по-лесно.

За същества, които се показват радостни и засмени, които търсят мира и които споровете или кавгата (караниците) ги разстройват до такава степен, че са готови да отстъпят, дори много, с цел да бъдат избегнати. Ако те често имат проблеми, биват тормозени, разигравани и обезпокоявани душевно и физически, те се скриват зад хумора и шегаджийството. Много е приятно да си покрай тях. Те са склонни да злоупотребяват с алкохол или медикаменти, за да се стимулират и да намерят така средство да понесат радостно своите изпитания.

Състав

Комбинация от единични био-еликсири получени като воден екстракт от цветовете на диворстящи растения от екологично чисти райони без битово, животинско или индустриално замърсяване.

Състав: екстракти от диворастящи цветя 0,4%<

Употреба

Разтворете 4 капки от еликсира в чаша вода или 12 капки от еликсира в бутилка от 1 литър. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.