ЕЛИКСИРНА ВОДА РАДОСТ

53.30лв.

Опции

За да намерите лекотата, безгрижието, мечтанието и радостта от живота, се доверете на еликсирната вода "Радост" - "ALLEGRESSE".

Еликсирните води са тоалетни води със 100% естествени съставки. Техните ароматни съставки са на растителна основа, 100 % пречистени етерично-маслени есенции и Био-пшеничен алкохол. Жизнеността на една бергамотна нотка, примесена с анасон, е последвана от нюанса на върбинка в естествената й среда, в гориста местност. Елексирната вода РАДОСТ е единствена по рода си комбинация от цветя на д-р Бах и включва: Centaurium erythaea (Червен кантарион): за да сте сигурен в себе си; Carpinus betulus (Габър): за да започнете на момента; Quercus robur (Дъб): за да се отдадете на гребена на удоволствието; Rosa canina (Шипка): за да изразите радостта си; Olea europoea (Маслиново дърво): за да преоткриете енергията си. Тези нежни и омайващи парфюми доставят усещане за физическо и душевно блаженство благодарение на цветята на д-р Бах.

Състав

Organic acohol 80% vol.,Aqua (Water), Parfum (Fragrance),Centaurium Erythraea flower extract, Carpinus betulus flower extract,Quercus robur bud extract,Rosa canina flower extract, Olea europaea flower extract, citral, geraniol, linalool. Ingrédi